Ніщо так не видає вік жінки, як шия та декольте! Тому кожна представниця прекрасної статі повинна знати, як правильно доглядати за цими зонами, щоб бути красивою і молодою.

Ми розкриваємо 5 секретів, які допоможуть зберегти молодість та красу шкіри:

Очищення

Наносьте на шкіру ніжний пілінг, який буде дбайливо очищати її від відмерлих частинок. Запам'ятайте, що процедура повинна тривати близько 3-5 хвилин і не більше. Також протирайте шию і зону декольте тоніком.

Зволоження

Наносьте на шкіру живильні масла, які зроблять її гладкою і пружною. Наприклад, можна використовувати олію жожоба, мигдальну або трояндову олію.

Масаж

Роблячи масаж шиї можна перестаратися, бо шкіра в цій зоні дуже чутлива. Наносити крем також необхідно правильно: рухайтеся знизу вгору, а не навпаки, і не робіть кругових рухів.

Правильна косметика

Використовуйте активні сироватки, коригувальні креми і робіть маски (краще всього підійдуть альгінатні). Використовуйте для догляду за цими ділянками ті ж засоби, що і для обличчя

Захист

Пам'ятайте, що захищати шкіру в цій області необхідно не тільки влітку, але і взимку, тому вибирайте захисні SPF-креми (підійдуть навіть ті, які призначені для обличчя). Також необхідно пам'ятати, що в літній час не можна наносити парфуми на декольте та зону шиї, оскільки це може призвести до опіку та появи пігментних плям.