Кокосове масло багате вітамінами і корисними жирами і може застосовуватися в якості ефективного зволожуючого засобу для шкіри вашого малюка. Воно володіє легким приємним ароматом і ніжною текстурою. Олії першого віджиму — extra virgin не містять ніяких агресивних хімікатів і ароматизаторів, які знаходяться у багатьох магазинних зволожуючих засобах. Вони не піддаються хімічній обробці або відбілювання в процесі виробництва. Кокосову олію virgin можна без побоювання використовувати для того, щоб ефективно змастити і зволожити шкіру немовляти після ванної.

 

    Часто у новонароджених розвивається таке захворювання, як себорейний дерматит, який проявляється у вигляді маленьких відшаровуються лусочок на шкірі голови. Це нешкідливий стан успішно лікується в домашніх умовах за допомогою кокосового масла virgin. Воно виводить токсини і сприяє загоєнню. Це масло дієве і дуже м’які ліки від дерматиту, яке ніжно і швидко пом’якшує і зволожує суху шкіру, а також знижує лущення.

 

    Кокосове масло – відмінний природний засіб проти попрілостей. Природні жири забезпечують природний бар’єр для вологи, вітаміни і корисні жири живлять шкіру малюка, а цілющі властивості допомагають запобігти розвитку інфекції. Для використання олії в якості мазі досить щедро нанести чисте масло на вимиту шкіру немовляти після кожної зміни підгузника.

 

    Кокосова олія першого віджиму – це також прекрасний зволожуючий засіб для мам. Нанесіть невелику кількість на втомлені руки або ноги, ви відразу ж відчуєте, як швидко воно вбирається шкірою благодатна волога. Це справжнє омолоджуючий засіб, яке допоможе розслабитися в кінці довгого і насиченого дня!