Правильний догляд за тілом дозволяє шкірі залишатися молодою, пружною, і ніжною на довгі роки. Багато жінок докладають масу зусиль, щоб досягти бажаних результатів по догляду за тілом. Але потрібно пам'ятати, що догляд за шкірою тіла – це не тільки косметичні засоби, але й правильне харчування та спорт. Хочемо поділитися з вами ще декількома секретами для ідеальної шкіри тіла.

 

7 помічників для ідеальної шкіри тіла

 

1. Сауна або лазня. Про користь цієї процедури можна говорити нескінченно. Вона покращує кровообіг, прискорює обмін речовин, видаляє ороговілі клітини ... Якщо ви прагнете, щоб ваша шкіра була молодою, пружною і еластичною, відвідуйте сауну якомога частіше. Найкраще - раз в 1-1,5 тижні. Проте пам’ятайте, що існують протипоказання до цієї процедури.

 

2. Контрастний душ. Йому можна з упевненістю приписати практично всі переваги сауни і лазні. А ще більшою його перевагою є те, що цю процедуру ви можете з легкість проводити щодня вдома. Контрастний душ зранку – бадьорість на увесь день.

 

3. Олія для тіла. Олії просто незамінні у ванній, оскільки після водних процедур шкіра позбавлена захисту. Наносити їх слід круговими рухами, особливо ретельно масажуючи лікті і коліна, де шкіра суха і жорстка.

 

4. Фізичні навантаження. Не тільки прискорюють обмінні процеси в клітинах, але роблять шкіру еластичною. Шкіра тіла - це не гармонь: потовстішаю - схудну. Важливо контролювати свою вагу, так як шкіра дуже страждає від різких «схуднення» і «потовстіння». До того ж, кожне заняття - це потужний приплив кисню, так необхідного для нашої шкіри. Обирайте до смаку – йога, фітнес, пробіжка чи пілатес. Усе лише на користь.


 

5. Скраби для тіла. Ефективно позбавитись від мертвих клітин по всій шкіри тіла допоможуть скраби. Після застосування скрабу, шкіра вашого тіла стає гладенькою, ніжною та шовковистою. Але догляд за сухою шкірою тіла свідчить про те, що не всі скраби підійдуть для цього типу шкіри тіла. Надавайте перевагу скрабам на цукровій основі з вмістом натуральних олій. 

 

6. Бавовняна білизна. Використання синтетичної білизни загрожує шкірі подразненням, свербінням, іноді - алергією. Крім того, воно порушує тепловий обмін, утримує піт і не дає шкірі дихати.

 

7. Масаж. Ця процедура дуже позитивно впливає на шкіру тіла. Існують різні види масажів. Який обрати – порадить спеціаліст. Але вдома ти теж можемо самостійно проводити масаж певних ділянок тіла. Наприклад, стегон. Або проводити сухий масаж щіткою. Він стимулює лімфоток, гарно відлущує омертвілі клітини, розгладжує шкіру.